Bröllopsyra, eller hur ska man planera sitt bröllop egentligen?

juli 22, 2014 15:01 by Admin

Sommartiden brukar ju betyda bröllop.

Många vill gifta sig på sommaren och antingen i kyrka eller utomhus är de vanligaste miljöerna. 

Men hur ska man tänka kring planeringen? Det är ju så många delar att tänka på; kyrka eller annan miljö för ceremonin, mat, festlokal, övernattning för brollöpsnatten och gästerna och så vidare. Vart ska man börja?! 

Idag finns det bröllopskoordinator man kan "anlita" som man tillsammans  planerar sitt bröllop med och bokar allt med inför sin stora dag. Om man vill planera själv kan man ju antingen dela upp varje del för sig och boka del för del. Annars är en bra och smidig idé att man bokar ett bröllopspaket och får ha sitt bröllop och fest på ett och samma ställe! Kanske kolla på en herrgård eller ett annat lite större ställe och nyttjar deras erbjudanden kring bröllop och weekend? Visst vore ju det toppen!

Tänk ett sommarbröllop eller vinterbröllop på i herrgårdsmiljö och mat och senare fest i en stor och maffig lokal. Åh detta måste man ju googla på Laughing


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt