Mineral smink rekommenderas varmt!

januari 8, 2010 09:34 by Pixi

Har ni testat på mineral smink? Personligen har jag blandhy och tycker detta är helt perfekt. Tidigare har jag alltid varit lite feg för att använda smink och framför allt brunkräm, foundation och så vidare. Men nu när jag testat mineral smink så märker till och med min pojkvän skillnad! Jag köpte för ungefär ett år sedan ett startkit som bestod av puder, rouge, Foundation samt fick med en borste. Totalt betalade jag ca: 500 kr. Pudret tycker jag inte är någon hit, i och med att den är så ljus. Denna använder jag bara för att få bort glans i huden på sommaren. Foundation använder jag i stort sett varje dag, de täpper inte porerna och den ser naturlig ut. Rouge har jag när jag ska vara lite finare, man ser verkligen persikosöt ut.

Jag rekommenderar verkligen mineral smink. Hittade dessutom ett billigt startkit från Sheer Cover, är det någon som testat detta märke? Personligen så har jag ID. Jag var på kicks igår för att kolla priser på enbart ID foundation, som låg på ca: 500 kr. Ganska dyrt tycker jag. Hon berättade dock att det fanns fler märken och att ID var ett av de dyraste. Var det någon skillnad då? Enligt henne var det, det. Jag är väldigt nöjd med min produkt, så jag tycker inte det är värt att köpa ett billigt märke och testa. Men ni som vågar, gör det och hör av er till mig och säg skillnaden! Här finns ett annat kit med ID mineral smink, dock utan foundation.

Ska ni passa på att testa, så köp ett kit nu under mellandagsrean. Köp av någon som är kunnig så du får rätt färgton, därefter kan du själv köpa på nätet. Jag rekommenderar verkligen foundation, den behöver inte tvättas bort, ger inte fläckar och ger inte finnar!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt