Marge i playboy

oktober 15, 2009 08:58 by Admin

Läste idag på Aftonbladet att Marge kommer vika ut sig i Playboy. Jag har tidigare alltid haft en klar uppfattning om att Simpsons borde ha en senare sändningstid då den tecknade vuxenserien lockar en så pass ung generations tittare. Tyvärr är skämten ibland väldigt råa och kanske inte alltid tolkas rätt av barn. Dock är det så att min sambo är väldigt intresserad av serien och har väl sett alla avsnitt. För det andra är jag inte något fan till varken playboy eller utvikningar. Att Marge viker ut sig är ännu ett spratt av seriens tecknare och visar på humor för våra ideal. Men samtidigt speglar Marge den förnuftiga i Simsons... Nej jag är mycket delad. Är det roligt? Nej. Ska man kunna driva med allt? Ja, det borde man kunna. Trebarns mammor bör väl också kunna få vika ut sig? Ja. Oavsett om vi får se en Marge med hängtuttar eller som retuscherad fotomodell så speglar det våra föreställningar avskönhetsideal.

Vad säger ni? Är detta kul?

Läste också en annan artikel om skådespelerskor som är påväg bort från filmerna på grund av för hög ålder..
Spike TV som placerat kändisarna i topp över dem som stannat för länge i Hollywood. ”Somliga skådespelerskor åldras med värdighet och blir allt bättre med tiden. Andra har inte den turen. När de väl passerat sitt bäst-före-datum går den sura mjölken inte att dricka längre. De här skådespelerskorna fortsätter att få roller i storfilmer. Men det är bara en tidsfråga innan tiden hinner ifatt dem.”

Här är listan:

1. Julia Roberts, 41 Min kommentar: Håller inte med, vill se henne på fler filmomslag i framtiden.
2: Cameron Diaz, 37. Min kommentar: Ung, dum blondin.. är vi trötta på att se henne som. Hon måste hitta ett annat spår.
3: Meg Ryan, 47. Min kommentar: Ojj, är hon 47! Hon har gjort en hel del bra filmer där hon spelar mamma.. kanske är mormorrollen härnäst.
4: Sarah Jessica Parker, 44. Min kommentar: Jo, hon känns gammal i Sex and the City.. sorry men någon måste säga det.
5: Lindsay Lohan, 23. Min kommentar: Väldigt tidigt att säga att hennes karriär är över. Hon kommer tillbaka om några år, då hon växt till sig.
6: Renee Zellweger, 40. Min kommentar: Ni kan inte mena allvar, denna stjärna kommer gå långt! Hon blir bättre med åldern!
7: Helen Hunt, 46. Min kommentar: Har hon fått till det i någon film?
8: Drew Barrymore, 34. Min kommentar: Hon blir verkligen bättre och bättre!
9: Teri Hatcher, 44. Min kommentar. Kan inte komma på något bra jag sett med henne heller.
10: Nicole Kidman, 42. Min kommentar: Hon har verkligen visat sig mångsidig. Jag tror på Nicole!  

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt