Tips att bära som gästen på bröllopet

augusti 6, 2009 09:28 by Pixi

Min vännina frågade igår om jag inte kunde tipsa henne om vad hon kunde ha på sig på sin väns bröllop nästa helg. Så här nedan ser ni tipsen.

Klänning från Rules by Mary.

Beroende på vilken sorts bröllop du ska på, så kan man ha på sig olika kläder. Är det ett enklare sommarbröllop, så tycker jag denna klänning är perfekt. Vit klädsel är fint att ha på sig på bröllop, likaså blommigt och färgglatt. Denna klänning har allt. Däremot så ska man kanske vara lite kysk på ett bröllop och inte klä sig för vulgärt. Jag skulle knäppt översta knappen och tagit ett skärp i midjan. Vid bröllop ska man dessutom ha lite längre kjol, gärna som slutar ovanför eller under knät.

 

Klänning rules by mary

Här har du en lite tuffare klänning för heta sommardagar. Blir det riktigt varmt kan det vara skönt att vara påklädd men ändå lite svalkigare upptil. Släng med en bolero i väskan och du är klar för bröllop.  

Klänning från vila

Detta är helt klart en av mina favoriter, kostar under 300 spänn och passar utmärkt för både festen som till bröllopet.

Klänning Vila

Ytterligare en färgglad klänning som du också kan ha hela sommaren, på fest och på bröllop. En färgglad klänning som är perfekt.

Långklänningar

Klänning från Koola Anna

Här är en annan klänning som du gärna kan ha på dig på ett sommarbröllop. Är det ett mer striktare bröllop, där man ska ha långkjol tycker jag denna festblåsa är toppen. Den är både färgglad, blommig och går i bröllopsfärger. Fint med en bolero eller kavaj till.

Klänning från Kayley

Man ska inte stjäla för mycket uppmärksamhet från bruden, denna klänning passar dock utmärkt på ett bröllop. Både till dig som gäst men också till dig som brudtärna.

Balklänningar

Kort balklänning

Kort balklänning. Söt klänning med rosett.

 

Turkos klänning

Denna klänning är för det mer exklusiva sommarbröllopet.  

Röd klänning

En kortare långklänning i mer exklusiv tappning.

Å nej, det är inte nödvändigt att ha klänning eller kjol på sig. Men personligen så tycker jag att klänning och kjol är väldigt fint. Ett tips är att rota fram studentklänningen (om du tog studenten nyligen) eller den vita kavajen, eller de vita jeansbyxorna du har längst in i garderoben. Alla kulörfärger är fina att ha på sig. På bröllop är det ett utmärkt tillfälle att både sätta upp håret som att använda broscher eller blommor som dekoration. Lycka till mer er klädsel.


Just nu värderat 2.6 av 8 människor

  • Currently 2,625/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt