Små detaljer som gör ditt hem

juli 21, 2009 11:29 by Pixi

Jag och min sambo har letat lägenhet väldigt länge, och därmed har vi varit på så himla många visningar! Jag älskar små söta detaljer i hemmet! Vi var på en visning som hade likt såna här små detaljer, det var så himla hemtrevligt! Jag ska ge er några av mina favoriter.

Här ser ni en anslagstavla i form av ett hjärta, denna hittade jag på heminredning.nu.

Hjärta med små flaskor

Ytterligare en dekoration till väggen, eller varför inte på dörren?? Med fyra små flaskor där man kan sätta alltfrån plastblommor i eller små vitsippor. Eller kanske några grenar från örtträdgården?

Å på tal om örtaträdgård.. ja då kanske det vore fint med ett litet växthus på balkongen.


Just nu värderat 2.8 av 6 människor

  • Currently 2,833333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt