Balklänningar /Tärna

maj 14, 2009 08:20 by Pixi

Mina senaste inlägg kommer alla från samma sajt, nämligen http://www.lindasbrudbrollop.com/ , men med tanke på att deras prisklass på bröllopsklänningar var så låg, så hade de otroligt fula och framförallt dyra balklänningar. Men smaken är som baken. Jag plockade ut de klänningarna som jag blev mest förtjust i.

 

Om det står någon oskriven lag bakom att tärnan ska ha en ful klänning på sig, då har ni hittat rätt. På Lindas brud & bröllop så var det fruktansvärt fula balklänningar till tärnan. Efter mycket letande så hittade jag i alla fall tre klänningar som var okej. Framför allt så gillar jag den knalliga färgen nu när det är vår.

 

Jag har flera gånger bloggat om svarta bröllopsklänningar. Är man inne på temat så kan man tänka sig att denna svarta balklänning skulle gå hem hos tärnan också. Annars tycker jag den är en fin balklänning för de som tar studenten.

Denna ballongklänning hittade jag också på sajten, absolut min favorit till ett sommarbröllop till er bröllopstärna! Enkel, söt och somrig.


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt