Unika bröllopsklänningar

maj 5, 2009 14:50 by Pixi

Jag har redan varit inne på spåret annorlunda bröllopsklänningar men eftersom mina besökare har kommenterat mina inlägg så ska jag även fortsätta i denna riktningen. Här får ni mina tips på riktigt fina brudklänningar som är minst sagt annorlunda och unika.  Alla klänningar är från Ideskrädderiet.

Denna brudklänning är en blandning av lyx och romantik. Den har allt! Rosor, släp och i färgerna vitt och guld.. Är den inte otroligt fin?

Liknar brudklänningen ovan. Dock en helt annan modell, utsväng klänning med fina blomsterdekorationer vid bröstet.

Är klänningen blå, lila eller svart? Jag kan faktiskt inte avgöra saken. Svart brudklänning är det kanske många som inte vill ha, men jag har faktiskt fått en hel del frågor från besökare vart man kan hitta en sådan. Här har ni en svart brudklänning som skulle kunna passa även som långklänning. En enkel åtsittande klänning med släp. Också väldigt vacker.

 

Jag är inne på guldfärgade klänningar.. Denna går däremot lite mer mot aprikos-hållet. Synd att bilden inte är en helbild. Visst är det vackert med levande blommor i håret även om det är väldigt svårt att bära omkring på stora rosor. Har man slank figur så är denna brudklänning helt underbar nu i sommar.

Ytterligare en annorlunda bröllopsklänning. När en brud efterfrågar svart bröllopsklänning behöver det inte betyda att hela klänningen ska vara svart. Jag tycker klänningen påminner lite om kinesisk stil med blomsterdekorationerna på klänningen. Att kombinera en vitt och svart klänning är inte fel!

Ytterligare en svart brudklänning. Här kan vi verkligen slå myten om att svart bröllopsklänning inte är vackert.

Här har vi ett exempel på röd bröllopsklänning istället. Rött är väl heller inte så dumt? Eller vad tycker ni?


Just nu värderat 5.0 av 2 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt