Traditionellt bröllop - Sätt din egen prägel

mars 5, 2009 13:23 by Pixi

Bröllopsdagen sägs vara den lyckligaste dagen i ditt liv, därför är det oerhört viktigt att sätta sin egen prägel på sitt bröllop. Precis som Julia Roberts upptäcker i filmen "Run away bride", är att alla hennes bröllop speglar hennes mans karaktärer, inte hennes egna stil. För att ens klara av cermonin är det jätteviktigt att investera tid på att göra bröllopet som ni vill ha det. Inte hur svärmor vill ha det utan HUR NI VILL HA DET! Detta är nog så viktigt att poängtera.

Vill inte ha traditionellt kyrkbröllop

"Känner att jag inte vill ha ett traditionellt bröllop. Jag vill se tuff ut med en rockig klänning och busig frisyr och ha distad guitarr i kyrkan".
Så skriver en blivande brud på Bröllopstorget. Hon tänker helt rätt.

På bröllopssiten (som mest ser ut som en raklamsajt -därfär undviker jag att länka) skriver de att det i slutet av 1800-talet var väldigt vanligt att många brudar bar svarta brudklänningar. Svart var en praktisk färg eftersom klänningen kunde återanvändas vid andra kalas och på begravningar. Till den svarta färgen passar djupt mökröda rosor. Helt rätt att ha den färg på klänningen man vill ha. Se tidigare inlägg om vinterbröllop.

På Gamman finns det massa bilder på brudpar som gift sig under olika teman och verkligen framhävt sin personliga prägel. Se bilder på brudpar.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

mars 6. 2009 12:02

Lovisa

Hej Pixi.
Hur långt tycker du att man kan gå när det gäller att sätta sin egen prägel på sitt bröllop? Min mamma vill att jag ska ha ett traditionellt bröllop men jag skulle lika gärna kunna gifta mig på julafton med julbord och hela köret... tycker du att man ska leva ut precis som man vill?

Lovisa

april 15. 2009 16:37

Svar från pixi

Hej. Det är väl perfekt att kombinera julen med ett bröllop! Varför inte? Det är din stora dag och då är det du som får bestämma. jag tycker du gärna kan vara öppen för åsikter utifrån inklusive din mamma, men i slutändan är det du och din blivande man som bestämmer hur ni vill ha ert bröllop. Lycka till!

Svar från pixi

Kommentarer är stängt