Bröllop på en herrgård

mars 6, 2009 11:47 by Pixi

Har du någonsin drömt om ett bröllop på sommaren och på en herrgård???

Hittade en så mysig hemsida som skriver såhär:
"Vill Ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge? Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt".

Schenströmska herrgården erbjuder mycket "lite extra". Bland annat hjälper de till att planera hela bröllopet, som en bröllopsfixare. Hos dem kan man både arrangera festen som att låta gästerna sova över i hästens sängar. Låter det inte för bra för att vara sant?

Vidare skriver dem:
"Låt oss hjälpa Er att göra denna stora dag till en oförglömlig upplevelse och vara en del av både planering och genomförande. Vi har haft äran att hjälpa många brudpar genom åren med bröllopsarrangemang och inget är det andra likt då alla har olika önskemål. "

Vad är inte en bra festarrangör om inte en med vana och som dessutom erbjuder att du får sätta din egen prägel?

+++++ plus för Schenströmska herrgården!


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: herrgård, bröllop
Categories: Bröllop
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Relaterade poster

Kommentarer är stängt