Grammisgalan - bäst och sämst klädda

januari 8, 2009 11:22 by Pixi

Bäst klädda på grammisgalan enligt Aftonbladet.

Robyn kom högt upp på listan. Kommentaren var att Robin är sencoll, inspirerande stil och personligt. Skinnjacka som matchar frisyren och skorna. Själv tycker jag att denna stil är lite för vardaglig för en grammis.

Linda Sundblad och Agnes syns här i två gärgglada outfits. Höga klackar, cool stil och läcker klänning. Det är så här man ska se ut när man går på grammis! Är det bara jag som tycker att Linda har konstiga strumpbyxor? Eller är de tvåfärgade? Hennes kavaj är däremot vrålsnygg!

 

Högst betyg får Carolin Wiberg från Aftonbladet med kommentaren " jävlars vilken puma! "
Inte heller här delar jag betyget. Att matcha guld och svart är inte svårt. Helt outfitsen ser tråkig ut, dessutom är håret tråkigt nersläppt. Även dejten, är otroligt tråkigt klädd.. helsvart!! Men vita gympaskor?? Kom med något bättre!

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer är stängt